Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Συγκινητικός Γιάο Μινγκ σε μαθητές: “Αφοσιωθείτε σε ό.τι δεν σας αρέσει και θα το αγαπήσετε”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητικός Γιάο Μινγκ σε μαθητές: “Αφοσιωθείτε σε ό.τι δεν σας αρέσει και θα το αγαπήσετε”

Αν και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ως ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, ο Γιάο Μινγκ, πρώην παίκτης του NBA, σιχαινόταν το παιχνίδι όταν ήταν μικρός. Ναι, είναι αλήθεια. Ο κορυφαίος Μινγκ που μόλις εξελέγη πρόεδρος της Κινεζικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, μίλησε με την καρδιά του σε μαθητές στη Σανγκάη. «Πώς τα κατάφερα να […]

gioa

Αν και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ως ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, ο Γιάο Μινγκ, πρώην παίκτης του NBA, σιχαινόταν το παιχνίδι όταν ήταν μικρός.

Ναι, είναι αλήθεια. Ο κορυφαίος Μινγκ που μόλις εξελέγη πρόεδρος της Κινεζικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, μίλησε με την καρδιά του σε μαθητές στη Σανγκάη.
«Πώς τα κατάφερα να αγαπήσω το μπάσκετ; Αφοσιώθηκα σε αυτό», δήλωσε ο Γιάο.

«Άρχισα να παίζω μπάσκετ όταν ήμουν εννέα ετών. Παρόλο που δεν μου άρεσε, έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό. Όταν ήμουν δεκαεπτά ή δεκαοκτώ ετών, το μπάσκετ έγινε κομμάτι της ζωής μου», συνέχισε.

«Ο ήχος της τριβής από τα παπούτσια στο παρκέ, ο αεράκι στα αυτιά μου όταν τρέχω, ρίχνω βολές και πετυχαίνω… μου αρέσουν τα πάντα στο γήπεδο από τότε που ενδιαφέρθηκα για το μπάσκετ».

Όλοι έχουν πράγματα που δεν τους αρέσουν στη ζωή τους. Εάν έχετε μόνο αρνητική στάση, θα υποφέρετε περισσότερο από αυτό, εάν ακούσετε τις συμβουλές άλλων και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τότε σιγά-σιγά μπορείτε να ενδιαφερθείτε για αυτό. Τότε, θα το απολαμβάνετε», πρόσθεσε ο Γιάο.

«Σε αυτή τη διαδικασία, θα δημιουργήσετε ένα καλό χαρακτήρα και θα επωφεληθείτε πολύ από αυτό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις