Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκάφες αλά Όσκαρ: 5 φορές που ο νικητής… ήταν άλλος! Από τη Miss Universe στα MTV Awards! (vid)
LIFESTYLE

Γκάφες αλά Όσκαρ: 5 φορές που ο νικητής… ήταν άλλος! Από τη Miss Universe στα MTV Awards! (vid)

Η μεγάλη γκάφα στα Όσκαρ με την ανακοίνωση του νικητή που… δεν ήταν τελικά νικητής, κατάφερε να «χαλάσει» τη λάμψη της βραδιάς και να σχολιαστεί από όλο τον κόσμο. Ο βετεράνος ηθοποιός Γουώρεν Μπίτι, ανακοίνωσε το La La Land ως την καλύτερη ταινία της χρονιάς, ενώ ήταν το Moonlight! Όσο κι αν προσπαθούσε να δικαιολογηθεί […]

The cast of "Moonlight" and ""La La Land" appear on stage as presenter Warren Beatty (C) shows the winner's envelope for Best Movie "Moonlight" on stage at the 89th Oscars on February 26, 2017 in Hollywood, California. / AFP / Mark RALSTON (Photo credit should read MARK RALSTON/AFP/Getty Images)

Η μεγάλη γκάφα στα Όσκαρ με την ανακοίνωση του νικητή που… δεν ήταν τελικά νικητής, κατάφερε να «χαλάσει» τη λάμψη της βραδιάς και να σχολιαστεί από όλο τον κόσμο.

Ο βετεράνος ηθοποιός Γουώρεν Μπίτι, ανακοίνωσε το La La Land ως την καλύτερη ταινία της χρονιάς, ενώ ήταν το Moonlight!

Όσο κι αν προσπαθούσε να δικαιολογηθεί αφού του είχαν δώσει λάθος φάκελο, η γκάφα καταγράφηκε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχει γίνει τόσο σοβαρό λάθος στον αέρα, και μάλιστα την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι «τρέμουν» από την αγωνία τους.

Πάμε να δούμε πέντε ακόμα ιστορικές γκάφες.

1. MISS UNIVERSE // 2015

2. BET AWARDS // 2011

3. AUSTRALIA’S NEXT TOP MODEL // 2010

4. NRJ MUSIC AWARDS // 2009

5. MTV VIDEO MUSIC AWARDS // 200

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις