Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καλαμάτα : Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα : Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν την πληροφόρηση ότι ζευγάρι στην Καλαμάτα διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών σε στέκια τοξικομανών στην πόλη. Ακριβώς για αυτό είχαν θέσει το σπίτι τους υπό παρακολούθηση. Μόλις λοιπόν κατέφτασαν σε αυτό ο 34χρονος άνδρας και η 24χρονη σύζυγός του, τους ακινητοποίησαν και ύστερα από σωματική έρευνα βρήκαν επάνω τους 1,1 […]

peripoliko

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν την πληροφόρηση ότι ζευγάρι στην Καλαμάτα διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών σε στέκια τοξικομανών στην πόλη. Ακριβώς για αυτό είχαν θέσει το σπίτι τους υπό παρακολούθηση.

Μόλις λοιπόν κατέφτασαν σε αυτό ο 34χρονος άνδρας και η 24χρονη σύζυγός του, τους ακινητοποίησαν και ύστερα από σωματική έρευνα βρήκαν επάνω τους 1,1 γραμμάριο ηρωίνης, ποσότητα αρκετή για να προχωρήσουν στην σύλληψή τους. Επιπλέον κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο όπως και ποσό των 90 ευρώ, ως χρήματα προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 34,2 γραμμαρίων , 109 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και άλλο ένα κινητό, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατόπιν οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις