Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η επιστροφή των εκδρομέων έφερε μποτιλιάρισμα και ουρές στις εθνικές οδούς
ΕΛΛΑΔΑ

Η επιστροφή των εκδρομέων έφερε μποτιλιάρισμα και ουρές στις εθνικές οδούς

Με αυξημένη κίνηση στις εισόδους και των δύο εθνικών οδών, πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων που είχαν αποδράσει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένη, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην εθνικό οδό Αθηνών-Κορίνθου ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται από τη Μάνδρα μέχρι την Χαλυβουργική, αφού και λόγω των έργων η κίνηση πραγματοποιείται σε εκείνο το […]

245126413e405f68f3bf630c9a8fcf43_507406

Με αυξημένη κίνηση στις εισόδους και των δύο εθνικών οδών, πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων που είχαν αποδράσει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένη, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην εθνικό οδό Αθηνών-Κορίνθου ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται από τη Μάνδρα μέχρι την Χαλυβουργική, αφού και λόγω των έργων η κίνηση πραγματοποιείται σε εκείνο το ύψος από μία μόνο λωρίδα.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρατηρείται αυξημένη κίνηση από το 83ο έως το 87ο χιλιόμετρο.

Στον κόμβο της Θήβας η τροχαία πραγματοποιεί εκτροπή της κίνησης στον παράδρομο με τα αυτοκίνητα να πραγματοποιούν είσοδο στην εθνική οδό στο ύψος της Ριτσώνας.

Να σημειωθεί, πως αυξημένη κίνηση με ουρά χιλιόμετρων σημειώνεται και στους δρόμους από Ερέτρια και Αιδηψό προς Χαλκίδα.

Ουρές χιλιομέτρων και στην Βόρεια Ελλάδα

Όσον αφορά την Βόρεια Ελλάδα αυξημένη κίνηση παρατηρείται για τους εκδρομείς που επιστρέφουν από την Κοζάνη, Βέροια, Κατερίνη και Ασπροβάλτα.

Στα διόδια των Μαλγάρων έχει σχηματιστεί επίσης μεγάλη ουρά χιλιομέτρων, που προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις.

Τέλος, καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια του Προφήτη ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση των οχημάτων που επιστρέφουν από την Χαλκιδική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις