Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η γοητεία των γκρίζων μαλλιών: Τέσσερα tips για να “κάψεις” καρδιές
PLUS

Η γοητεία των γκρίζων μαλλιών: Τέσσερα tips για να “κάψεις” καρδιές

Αν και πολλοί είναι οι άντρες που αισθάνονται ανασφάλεια όταν τα μαλλιά αρχίζουν να γκριζάρουν, οι γυναίκες τα θεωρούν πολύ ερωτεύσιμα και τους «κατόχους» άκρως γοητευτικούς. Όμως, θέλουν και την κατάλληλη φροντίδα για να είστε πάντα στυλάτοι και να εμπνέετε δύναμη και ωριμότητα. Υπάρχουν τέσσερα tips που αν τα ακολουθήσετε θα απογειώσετε τα γκρίζα μαλλιά […]

epa04062618 US actor/cast member George Clooney arrives for the screening of 'The Monuments Men' during the 64th annual Berlin Film Festival, in Berlin, Germany, 08 February 2014. The movie is presented out of competition at the Berlinale, which runs from 06 to 16 February 2014.  EPA/ARNO BURGI

Αν και πολλοί είναι οι άντρες που αισθάνονται ανασφάλεια όταν τα μαλλιά αρχίζουν να γκριζάρουν, οι γυναίκες τα θεωρούν πολύ ερωτεύσιμα και τους «κατόχους» άκρως γοητευτικούς.

Όμως, θέλουν και την κατάλληλη φροντίδα για να είστε πάντα στυλάτοι και να εμπνέετε δύναμη και ωριμότητα.

Υπάρχουν τέσσερα tips που αν τα ακολουθήσετε θα απογειώσετε τα γκρίζα μαλλιά και θα κάψετε γυναικείες καρδιές.

Προσοχή στο κούρεμα

Το μήκος των μαλλιών σας δεν πρέπει να ξεπερνά τους 4 με 5 πόντους.

Βαμμένα ή φυσικά

Αν επιλέξετε να κρατήσετε το φυσικό τους χρώμα, τότε θα δώσετε προσοχή στο στυλ κουρέματος. Αν όμως αποφασίσετε να τα βάψετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για το κούρεμα αλλά και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε.

hombres-guapos-31

Τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξετε

Τα γκρίζα μαλλιά έχουν χάσει την ελαστικότητά τους εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής μελανίνης. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε conditioner πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα ώστε να ενδυναμωθεί η τρίχα.

Επίσης προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την τόνωση της λάμψης των γκρίζων μαλλιών είναι ειδικά διαμορφωμένα σαμπουάν, ενώ στο εμπόριο υπάρχουν διάφορα σαμπουάν που ευνοούν την κάλυψη του γκρίζου χρώματος, χωρίς όμως να είναι μόνιμες βαφές.

Αφήστε γένια

Οι γυναίκες όπως είναι γνωστό, τρελαίνονται για το σωστό μούσι. Φροντίστε να είναι σε αρμονία με τα γκρίζα μαλλιά, κάτι που θα προσθέσει στο στυλ σας αρρενωπότητά και απόλυτη αυτοπεποίθηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις