Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ στα Τρίκαλα: Έκαψε τα δύο αυτοκίνητα συγγενικής οικογένειας και γάζωσε το σπίτι (photos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στα Τρίκαλα: Έκαψε τα δύο αυτοκίνητα συγγενικής οικογένειας και γάζωσε το σπίτι (photos)

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα στην Οιχαλία Τρικάλων, όταν ένα συγγενικό πρόσωπο αποπειράθηκε να τους σκοτώσει, ενώ έκαψε τα δύο αυτοκίνητα! Γύρω στις 2.00, ο 50χρονος που μένει στην περιοχή, πήγε σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της οικογένειας, περιέλουσε με βενζίνη τα δύο αυτοκίνητα τα οποία και έκαψε και στη συνέχεια γάζωσε το […]

oichalia-skagia-spiti

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα στην Οιχαλία Τρικάλων, όταν ένα συγγενικό πρόσωπο αποπειράθηκε να τους σκοτώσει, ενώ έκαψε τα δύο αυτοκίνητα!

Γύρω στις 2.00, ο 50χρονος που μένει στην περιοχή, πήγε σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της οικογένειας, περιέλουσε με βενζίνη τα δύο αυτοκίνητα τα οποία και έκαψε και στη συνέχεια γάζωσε το σπίτι.

Μέσα μαζί με τον 47χρονο ήταν η 42χρονη σύζυγος με τα τρία τους παιδιά, και η 75χρονη μητέρα του που ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ.

oichalia-skagia-spiti2

Την στιγμή των πυροβολισμών, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Φαρκαδόνας.

oichalia-skagia-spiti3

Οι άντρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά που κατέστρεψε και τα δύο αυτοκίνητα και αφόπλισαν τον 50χρονο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, οπλοχρησία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ μαζί του παραπέμφθηκε και ένας 51χρονος συγγενής του, κάτοχος της κυνηγετικής καραμπίνας.

oichalia-skagia-spiti4

Τα κίνητρα του 50χρονου δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις