Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζαχαριάδης on air: “Ξέρω να σας πω και πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο” (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχαριάδης on air: “Ξέρω να σας πω και πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο” (video)

Περίεργη τροπή πήρε η συζήτηση σήμερα το πρωί, ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ . Ενώ μιλούσαν για την ερώτηση του Νίκου Φίλη σχετικά με τα εξοπλιστικά και αν αυτή αποσύρθηκε, εξαιτίας του κανονισμού της λειτουργίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαφωνίες δεν άργησαν και το σχόλιο του Κώστα Ζαχαριάδη […]

ImageHandler

Περίεργη τροπή πήρε η συζήτηση σήμερα το πρωί, ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ .

Ενώ μιλούσαν για την ερώτηση του Νίκου Φίλη σχετικά με τα εξοπλιστικά και αν αυτή αποσύρθηκε, εξαιτίας του κανονισμού της λειτουργίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαφωνίες δεν άργησαν και το σχόλιο του Κώστα Ζαχαριάδη προκάλεσε αίσθηση

Ο συγκεκριμένος κανονισμός προβλέπει από το 2012, πως πριν κατατεθεί ερώτηση θα γίνεται διαβούλευση.

«Κάποιοι το ανακάλυψαν το 2017, το λέω για τον κύριο ή την κυρία που έστειλε το Tweet από όπου διάβασε την είδηση ο κύριος Οικονόμου».

«Στον κανονισμό δεν περιέχεται κάτι άλλο από τη διαβούλευση και τη συζήτηση, δεν υπάρχει καμία αντίληψη περί λογοκρισίας».

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τον κ. Ζαχαριάδη πως κρύφτηκε «πίσω από το sms για το θέμα Φίλη και πίσω από τη ΝΔ για την αφωνία Τσακαλώτου», με τον διευθυντή της ΚΟ να απαντά πως σήμερα «καταθέτουμε ερώτηση για τη φορολογία των αλιέων με 50 υπογραφές».

Με ελαφρά δόση χιούμορ, ο δημοσιογράφος αναφέρεται στην αναπαραγωγή των κολεόπτερων, όμως ο κ. Ζαχαριάδης γνωρίζει και από αυτό.

– Και για το πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο μπορείτε να καταθέσετε ερώτηση με 153 υπογραφές

– Επειδή είμαι βιολόγος μπορώ να σας απαντήσω και πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις