Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποτάμι: Η κυβέρνηση “κάνει το άσπρο-μαύρο” για τις αποφάσεις στο Eurogoup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Η κυβέρνηση “κάνει το άσπρο-μαύρο” για τις αποφάσεις στο Eurogoup

Το Ποτάμι αναφερόμενο σε ανακοίνωση του στις δηλώσεις μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης μεταξύ Μέρκελ-Λαγκάρντ , σημειώνει πως αυτές “ακυρώνουν την κυβερνητική προπαγάνδα”, ενώ όπως τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δ.Τσιόδρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “κάνει το άσπρο-μαυρο” σε ότι αφορά στις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup. Η ανακοίνωση από το Ποτάμι : “Μέρκελ-Λαγκάρντ φαίνεται πως […]

Το Ποτάμι αναφερόμενο σε ανακοίνωση του στις δηλώσεις μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης μεταξύ Μέρκελ-Λαγκάρντ , σημειώνει πως αυτές “ακυρώνουν την κυβερνητική προπαγάνδα”, ενώ όπως τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δ.Τσιόδρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “κάνει το άσπρο-μαυρο” σε ότι αφορά στις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup.

Η ανακοίνωση από το Ποτάμι :

“Μέρκελ-Λαγκάρντ φαίνεται πως δεν διαβάζουν τα κυβερνητικά nonpaper για να μάθουν την αλήθεια. Από τις επίσημες δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Μαξίμου, επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν πως η διαφορά που είχαν για την επίτευξη των πλεονασμάτων του 3,5% θα καλυφθεί όχι με ελάφρυνση του χρέους, αλλά με τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση.

Όλες οι διαφορές που είχαν οι εταίροι καλύφθηκαν με το πιο δυσμενές σενάριο για μας. Το χρέος θα συζητηθεί αργότερα κι αφού εφαρμοστούν τα μέτρα. Η κ. Λαγκάρντ χαιρέτισε με καθαρό τρόπο τη συμφωνία της Ελλάδας για «την ικανοποίηση των απαιτήσεων του ΔΝΤ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος συμμετοχής του Ταμείου στο πρόγραμμα».

Παρ’όλα αυτά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη την προπαγάνδα της, κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Και δεν το κάνει για τους βουλευτές. Αυτοί θα πουν «ναι» σε ό,τι τους φέρουν. Το κάνει γιατί είναι το μόνο που ξέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις