Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ντομπρόβσκις : Προσδοκούμε να βρεθεί λύση στο επόμενο Eurogroup
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ντομπρόβσκις : Προσδοκούμε να βρεθεί λύση στο επόμενο Eurogroup

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, μιλώντας στο CNBC εξέφρασε την προσδοκία και την ελπίδα να βρεθεί λύση για το ελληνικό ζήτημα στο επόμενο Eurogroup. Περαιτέρω σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ενώ βρίσκεται εντός στόχων σε ότι αφορά στο δημοσιονομικό πεδίο. Επιπλέον τόνισε, ερωτώμενος αν είναι πιθανό να […]

dombrovskis

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, μιλώντας στο CNBC εξέφρασε την προσδοκία και την ελπίδα να βρεθεί λύση για το ελληνικό ζήτημα στο επόμενο Eurogroup.

Περαιτέρω σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ενώ βρίσκεται εντός στόχων σε ότι αφορά στο δημοσιονομικό πεδίο.

Επιπλέον τόνισε, ερωτώμενος αν είναι πιθανό να επαναληφθεί το θρίλερ του καλοκαιριού του 2015, πως είναι “πολύ αντιπαραγωγικό” να επιστρέψει η χώρα στην αστάθεια και στην αβεβαιότητα. Αυτό που είναι αναγκαίο να γίνει υποστήριξε είναι να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να βρεθεί μια τελική λύση στο επόμενο Eurogroup.

“Όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται είναι δημιουργική εμπλοκή και μια τελευταία ώθηση από όλες τις πλευρές”. κατέληξε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις