Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γαλλία: Εστιατόριο βραβεύτηκε κατά λάθος και δεν προλαβαίνει τους πελάτες! (photos)
PLUS

Γαλλία: Εστιατόριο βραβεύτηκε κατά λάθος και δεν προλαβαίνει τους πελάτες! (photos)

Ένα τρελό λάθος, αποδείχτηκε σωτήριο για το φτωχό εστιατόριο στη Γαλλία, που κέρδισε το αστέρι Michelin… κατά λάθος! Το αστέρι που προοριζόταν για το πολυτελές εστιατόριο με το ίδιο όνομα, που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων, βόρεια, στο Μπουτερβιλιέ πήγε στο μικρό μαγαζάκι το «Bouche à Oreille» στη γαλλική πόλη Μπούρζ. Το λάθος συνέβη μόνο […]

slide5

Ένα τρελό λάθος, αποδείχτηκε σωτήριο για το φτωχό εστιατόριο στη Γαλλία, που κέρδισε το αστέρι Michelin… κατά λάθος!

Το αστέρι που προοριζόταν για το πολυτελές εστιατόριο με το ίδιο όνομα, που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων, βόρεια, στο Μπουτερβιλιέ πήγε στο μικρό μαγαζάκι το «Bouche à Oreille» στη γαλλική πόλη Μπούρζ.

Το λάθος συνέβη μόνο στην ιστοσελίδα και όχι στον έντυπο Οδηγό, όμως ακόμη κι έτσι χιλιάδες Γάλλοι το είδαν και πολλοί είναι αυτοί που το επισκέπτονται για να δοκιμάσουν τις γεύσεις του.

1487662258_le-bouche-a-oreille-boutervilliers

Η ιδιοκτήτρια Véronique Jacquet, βρίσκεται σε «ευχάριστο πανικό», καθώς όπως δήλωσε δεν προλαβαίνει να κλείνει τραπέζια, καθώς το κατάστημα είναι πολύ μικρό και οι λιγοστοί πελάτες ήταν εργάτες της γειτονιάς.

Φυσικά θα χρειαστεί πέρα από το να μεγαλώσει το μαγαζί, να αλλάξει και την κουζίνα, αφού ως τώρα σέρβιρε μοσχάρι μπουργκινιόν και λαζάνια, όταν το βραβευμένο ομώνυμο εστιατόριο έχει στη χειρότερη μοσχαρίσια μυαλά και φλαν αστακού!

Το κερδισμένο κατά λάθος!

1487662258_le-bouche-a-oreille-bourges 5ee7d944f6555dd8dfbcc225e0f8b87b688331ea

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις