Στις 6 Μαρτίου ο ελληνικός τελικός για την Eurovision

LIFESTYLE

Στις 6 Μαρτίου ο ελληνικός τελικός για την Eurovision

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσει στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision 2017, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. Φέτος ο διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που […]

22.02.2017 | 19:41

Ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσει στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision 2017, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Φέτος ο διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy. Τη βραδιά του ελληνικού τελικού θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ  Έλενα Μπουζαλά.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρόμι Παπαντέα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουν το τραγούδι που προτιμούν, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

 

Exit mobile version