Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το παράκανε on camera ο Δημήτρης Κουρούμπαλης: “Να τη βάλω κάτω να τη γα…” (video)
LIFESTYLE

Το παράκανε on camera ο Δημήτρης Κουρούμπαλης: “Να τη βάλω κάτω να τη γα…” (video)

Στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης και τον ακούσαμε να ξεφεύγει πολύ με τις εκφράσεις του… Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ερωτεύτηκε ποτέ συμπρωταγωνίστρια του, ο ηθοποιός νευρίασε καθώς ζήτησε να μην μιλήσει για τα προσωπικά του. Για τη σειρά που τον έκανε […]

koyroympalis-682x384

Στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης και τον ακούσαμε να ξεφεύγει πολύ με τις εκφράσεις του…

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ερωτεύτηκε ποτέ συμπρωταγωνίστρια του, ο ηθοποιός νευρίασε καθώς ζήτησε να μην μιλήσει για τα προσωπικά του.

Για τη σειρά που τον έκανε διάσημο, είπε: «Ήμουν 21 όταν γυρίζαμε το «10 λεπτά κήρυγμα». Προσγειωμένα αντιμετώπισα την επιτυχία. Συνειδητοποίησα πάρα πολύ γρήγορα ότι δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό, αλλά το μέσο. Είναι θέμα του πόσο πολύ μπαίνει η τηλεόραση σε όλα τα σπίτια. Το να είμαι αναγνωρίσιμος σε μέρη που δεν ήμουν προηγουμένως, στο δρόμο σε ένα μπαρ, στις διακοπές, δεν είναι και πολύ βολικό».

«Έχεις ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνίστρια σου στο θέατρο ή στην τηλεόραση; Ή να σε ενθουσιάσει κάποια;» ρώτησε η Τζωρτζέλα.

«Για ενθουσιασμό σου μιλάω, δεν καταλαβαίνω, εσύ το πας κάπου αλλού, δε καταλαβαίνω, να θέλω να την γαμ…, δηλαδή; Όχι πες το έτσι ξεκάθαρα.»

«Για σχέση λέω ρε παιδί μου.»

«Ναι να τη γαμ… να τη βάλω κάτω και να τη σκίσω, αυτό θες. Όχι δεν το έχω σκεφτεί. Έχω νιώσει ενθουσιασμό να παίζω με αυτές τις γυναίκες.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις