Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλβάρο- Αθηνά: Λίγο πριν το δικαστήριο, βγάζουν το “μίσος” τους – Ο νέος έρωτας και τα άλογα
LIFESTYLE

Αλβάρο- Αθηνά: Λίγο πριν το δικαστήριο, βγάζουν το “μίσος” τους – Ο νέος έρωτας και τα άλογα

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο θα τα πούνε σε λίγο καιρό στα δικαστήρια, όμως ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη αρχίσει. Εκείνος, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με την εκρηκτική σύντροφο του, εκφράζοντας την απόλυτη ευτυχία του, όμως η Αθηνά τον «εκδικείται» με κάνει που πονάει πολύ περισσότερο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα αγαπημένα […]

03f139c7b805296f9302adc50aada197_L

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο θα τα πούνε σε λίγο καιρό στα δικαστήρια, όμως ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη αρχίσει. Εκείνος, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με την εκρηκτική σύντροφο του, εκφράζοντας την απόλυτη ευτυχία του, όμως η Αθηνά τον «εκδικείται» με κάνει που πονάει πολύ περισσότερο.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα αγαπημένα άλογα του Αλβάρο που του έχουν χαρίσει τεράστιες επιτυχίες, όμως η πρώην σύζυγος του του στερεί, μέχρι την τελική απόφαση των δικαστών. Μέχρι να φτάσουν εκεί, ο Αλβάρο δεν μπορεί ούτε να βλέπει, ούτε να ιππεύει τα οκτώ άλογα που διεκδικεί.

Πέρσι το καλοκαίρι, οι σωματοφύλακες της Αθηνάς απαγόρεψαν στον Βραζιλιάνο ιππέα την είσοδο στον ιππικό όμιλο, τον οποίο επισκέφτηκε για να προπονηθεί με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K.

ImageHandler

Αμέσως μετά, είχε ανεβάσει φωτογραφία στο διαδίκτυο, στην οποία φαινόταν να κάθεται μόνος σε ένα παγκάκι έξω από τον στάβλο.
Αυτό και τα υπόλοιπα επτά άλογα, ανήκουν στην εταιρεία AD Sport με έδρα την Ολλανδία, της  οποίας μεγαλομέτοχος είναι η Αθηνά, όμως και ο Αλβάρο εκτελούσε χρέη διευθυντή.

Όταν οι δυο τους χώρισαν, τα ασφαλιστικά μέτρα της Ωνάση έβγαλαν τον ιππέα «εκτός». Λίγο αργότερα, κι όταν οι φωτογραφίες με τη νέα σύντροφο του κατέκλυσαν το διαδίκτυο, η Αθηνά απαγόρεψε την επίσκεψη στον Ιππικό Όμιλο και στην κόρη του Αλβάρο, με την οποία είχαν άψογες σχέσεις.

586a0defcd3a182daf7e28e1

Όσο για το αγαπημένο του άλογο, η χρυσή κληρονόμος το παραχώρησε σε αθλητές του φίλου της Ζαν Τοπς, ο διάσημος έμπορος αλόγων που τη βοήθησε να αγοράσει από τον Καναδό Λι Κρούγκερ, το σπάνιο άλογο Going Global, αξίας 11 εκατ. δδολαρίων.

horse1

Το νέο απόκτημα της Αθηνάς είχε πρωταγωνιστήσει σε όλα τα εξώφυλλα, με την αγορά αυτή να αποτελεί τεράστιο χτύπημα για τον Αλβάρο, που ήθελε να αγοράσει στην ίδια τιμή ένα άλογο, αλλά η Αθηνά είχε αρνηθεί. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος προσπάθησε πολλές φορές να ελέγχει την περιουσία της συζύγου του και να αναλάβει πολλές από τις επιχειρήσεις της, κυρίως μετά το τέλος των σχέσεων με τον πατέρα της.

Ο Αλβάρο, δικαιούται σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, 1 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο του ενδεκαετούς έγγαμου βίου, την ώρα που ο ίδιος «κυνηγά» 400 περίπου εκατ. δολάρια.

horse2

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε πρόσφατους αγώνες στο Σάο Πάολο, ο Αλβάρο δανείστηκε δύο άλογα, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού σύμφωνα με πορτογαλικά και γερμανικά Μέσα.

upl588b68a23eeb2

Οι φωτογραφίες του με την καυτή δημοσιογράφο αλλά και την κόρη του Βίβιαν, σχολιάζονται από τα δημοσιεύματα, με αποκορύφωμα αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, που της έγραφε «αγάπη μου σε αγαπάω πολύ».

Αναρτήσεις που φτάνουν στα μάτια της πληγωμένης Αθηνάς, η οποία του «απαντά» με τα αγαπημένα του άλογα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις