Κορυφαίος σεφ στέλνει μήνυμα για τους μετανάστες με τις αποδείξεις- Το post έχει πάνω από 97.000 retweets

ΚΟΣΜΟΣ

Κορυφαίος σεφ στέλνει μήνυμα για τους μετανάστες με τις αποδείξεις- Το post έχει πάνω από 97.000 retweets

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

O Νεοζηλανδός σεφ Mαρκ Σίμμον, ένας από τους καλύτερους στο είδος του με καταγωγή από τη Σκωτία άνοιξε το 2011 εστιατόριο στο Μπρούκλιν, στην Νέα Υόρκη. Η εμφάνιση του στον διαγωνισμό Top Chef της Αμερικής του έχει δώσει δημοσιότητα και από τότε απολαμβάνει απίστευτη πελατεία, όμως επηρεάζεται από την ατζέντα του Λευκού Οίκου για τους […]

22.02.2017 | 16:20

O Νεοζηλανδός σεφ Mαρκ Σίμμον, ένας από τους καλύτερους στο είδος του με καταγωγή από τη Σκωτία άνοιξε το 2011 εστιατόριο στο Μπρούκλιν, στην Νέα Υόρκη.

Η εμφάνιση του στον διαγωνισμό Top Chef της Αμερικής του έχει δώσει δημοσιότητα και από τότε απολαμβάνει απίστευτη πελατεία, όμως επηρεάζεται από την ατζέντα του Λευκού Οίκου για τους μετανάστες.

Για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη συμπεριφορά του Τραμπ, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσω των αποδείξεων στο εστιατόριο.

Οι πελάτες, βλέπουν στην απόδειξη, τυπωμένη την εξής φράση: “Immigrants make America great (they also cooked and served your food today)”, δηλαδή “οι μετανάστες κάνουν την Αμερική μεγάλη (επιπλέον μαγείρεψαν και σέρβιραν, σήμερα, το φαγητό σας)”.

Η δημοσιογράφος Emily O’ Hara ανήρτησε φωτοτυπία της απόδειξης που έλαβε, αφότου πλήρωσε, στο λογαριασμό της στο Twitter. Το post της έχει, έως σήμερα, πάνω από 97.000 retweets και έχει πάρει 256.000 likes.

 

Exit mobile version