Γαλλία : Φιγιόν – Λεπέν, δίνουν μάχη “σώμα με σώμα” σε νέα δημοσκόπηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία : Φιγιόν – Λεπέν, δίνουν μάχη “σώμα με σώμα” σε νέα δημοσκόπηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο ηγέτης της Γαλλικής δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν καταγράφεται στην δεύτερη θέση σε δημοσκόπηση του του δικτύου BFMTV, με τη Μαρίν Λεπέν να παραμένει στην πρώτη.  Μετά το σκάνδαλο Penelopegate, ο Φιγιόν, κάνει ένα σημαντικό comeback εκτοπίζοντας τον Εμανουέλ Μακρόν από την δεύτερη θέση που το τελευταίο διάστημα είχε παγιωθεί σε αυτή, όπως έδειχναν αρκετές δημοσκοπήσεις. Με βάση […]

22.02.2017 | 14:54

Ο ηγέτης της Γαλλικής δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν καταγράφεται στην δεύτερη θέση σε δημοσκόπηση του του δικτύου BFMTV, με τη Μαρίν Λεπέν να παραμένει στην πρώτη. 

Μετά το σκάνδαλο Penelopegate, ο Φιγιόν, κάνει ένα σημαντικό comeback εκτοπίζοντας τον Εμανουέλ Μακρόν από την δεύτερη θέση που το τελευταίο διάστημα είχε παγιωθεί σε αυτή, όπως έδειχναν αρκετές δημοσκοπήσεις.

Με βάση την εν λόγω δημοσκόπηση η Λεπέν βρίσκεται στο 27%, ο Φιγιόν στο 20%, ο Μακρόν στο 17%, ο Μπενουά Αμόν, υποψήφιος των Σοσιαλιστών όπως και ο ηγέτης της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν 12%.   

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των δύο ντιμπέιτ που τελικά θα διεξαχθούν, στις 20 Μαρτίου και στις 20 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι και η Μαρίν Λεπέν έχει και αυτή “μπλεξίματα” καθώς ερευνάται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΕ για το σκάνδαλο με βοηθούς της που πληρώνονταν με κονδύλια από τις Βρυξέλλες.

Exit mobile version