Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τέλος η φαλάκρα: Το “σωτήριο” τατουάζ μαλλιών κάνει θραύση! (photos)
PLUS

Τέλος η φαλάκρα: Το “σωτήριο” τατουάζ μαλλιών κάνει θραύση! (photos)

  Αν και η φαλάκρα είναι συνηθισμένη στο αντρικό φύλο, τα αρσενικά δεν έχουν και την καλύτερη σχέση μαζί της, με αποτέλεσμα να πέφτει η αυτοπεποίθηση τους και να νιώθουν άσχημα με την εικόνα τους. Πολλοί, καταφεύγουν στη μεταμόσχευση μαλλιών, που είναι χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία, στην προσπάθεια τους να καλύψουν για πάντα το «πρόβλημα». […]

 hairtatoo6

Αν και η φαλάκρα είναι συνηθισμένη στο αντρικό φύλο, τα αρσενικά δεν έχουν και την καλύτερη σχέση μαζί της, με αποτέλεσμα να πέφτει η αυτοπεποίθηση τους και να νιώθουν άσχημα με την εικόνα τους.

Πολλοί, καταφεύγουν στη μεταμόσχευση μαλλιών, που είναι χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία, στην προσπάθεια τους να καλύψουν για πάντα το «πρόβλημα».

hairtatoo1 hairtatoo2

Μια άλλη λύση, πολύ φθηνότερη και γρήγορη, ήρθε από τον Ian Watson, που εξαιτίας του πένθους του για τον αδερφό του έχασε όλα του τα μαλλιά.

Τότε ζήτησε από την γυναίκα του αδερφού του που «έφυγε» από τη ζωή πολύ νέος, να του ζωγραφίσει κουκίδες με τον μαρκαδόρο στο κεφάλι του, για να μη φαίνεται η φαλάκρα.

hairtatoo4

Έτσι ξεκίνησαν όλα και η κλινική στο Μάντσεστερ που κάνει το τατουάζ μαλλιών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αρκετά χρόνια εντατικής έρευνας, κατάρτισης και συνεργασίας με make-up artists και ειδικούς επιστήμονες στην τριχόπτωση, το “δίδυμο” τελειοποίησε τις ικανότητές του “κρύβοντας” τη φαλάκρα με μελάνι!

hairtatoo5

Η θεραπεία ονομάζεται MHT (Micro Hair Technique) και πραγματοποιείται εφαρμόζοντας στο δέρμα του κεφαλιού διαφορετικές αποχρώσεις χρωστικής ουσίας, έτσι ώστε το μέγεθος, η πυκνότητα αλλά και το σχήμα των κοντών μαλλιών να αναπαράγονται στην εντέλεια.

Το κόστος δεν ξεφεύγει από τις 3.000 δολάρια, και το αποτέλεσμα είναι πολύ σέξι, καθώς το «ξυρισμένο» κεφάλι αρέσει πολύ στο γυναικείο κοινό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις