Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Μάχη» οπαδών στη Θεσ/νίκη μετά το ΠΑΟΚ–Σάλκε!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μάχη» οπαδών στη Θεσ/νίκη μετά το ΠΑΟΚ–Σάλκε!

Οι συγκρούσεις οπαδών της γερμανικής Σάλκε και της Παρτιζάν αναστάτωσαν τα ξημερώματα το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο οπαδοί της Σάλκε τραυματίστηκαν από τους Σέρβους που βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα για να υποστηρίξουν την ομάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σάλκε για το Europa League. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Γερμανοί φίλαθλοι επιβιβάστηκαν σε τουριστικά […]

Οι συγκρούσεις οπαδών της γερμανικής Σάλκε και της Παρτιζάν αναστάτωσαν τα ξημερώματα το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο οπαδοί της Σάλκε τραυματίστηκαν από τους Σέρβους που βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα για να υποστηρίξουν την ομάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σάλκε για το Europa League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Γερμανοί φίλαθλοι επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία και κατευθύνθηκαν προς τα ξενοδοχεία που διέμεναν. Το ίδιο συνέβη και με τους περίπου εβδομήντα οπαδούς της Παρτιζάν. Συμπτωματικά κάποιοι εκ των φιλάθλων των δύο ομάδων κατέλυσαν σε δύο γειτονικά ξενοδοχεία επί της οδού Μοναστηρίου.

Λίγο πριν τις 03.00 τα ξημερώματα οι οπαδοί της Παρτιζάν βγήκαν από το ξενοδοχείο τους και κινήθηκαν προς το ξενοδοχείο που βρίσκονταν οι Γερμανοί φίλαθλοι. Οι Γερμανοί τους περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα. Κάποιοι από τους συμπλεκόμενους κρατούσαν σιδηρολοστούς. Άλλοι άναψαν πυρσούς.

Δείτε και φωτο-βίντεο από επεισόδια σε καφέ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις