Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εμφανίστηκε ο Λιάγκας: Τι είπε για το ταξίδι του και την Αθηναΐδα Νέγκα (video)
LIFESTYLE

Εμφανίστηκε ο Λιάγκας: Τι είπε για το ταξίδι του και την Αθηναΐδα Νέγκα (video)

Εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και όπως ήταν αναμενόμενο θα σχολίαζε την μήνυση που του έκανε η Αθηναΐδα Νέγκα και τον χαρακτηρισμό του για την ραδιοφωνική παραγωγό. Η κ. Νέγκα από την άλλη, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα στην κάμερα που τη συνάντησε, όπως και ο κ. Λιάγκας που μπήκε πολύ γρήγορα στο κτίριο για την […]

negaa-682x384

Εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και όπως ήταν αναμενόμενο θα σχολίαζε την μήνυση που του έκανε η Αθηναΐδα Νέγκα και τον χαρακτηρισμό του για την ραδιοφωνική παραγωγό.

Η κ. Νέγκα από την άλλη, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα στην κάμερα που τη συνάντησε, όπως και ο κ. Λιάγκας που μπήκε πολύ γρήγορα στο κτίριο για την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Μίλησε όμως με τον συνεργάτη του στον «αέρα» και σχολίασε με τον τρόπο του το γεγονός…

«Εγώ χθες πήγα ένα ταξιδάκι που είχα μια δουλίτσα εκτός Αθηνών. Γύρισα το μεσημέρι, πήγα κι έφαγα ψαράκι σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, πάρα πολύ ωραία! Και το απόγευμα πήγα για πίτσα. Πείναγα»!

Λίγο αργότερα, έγινε ο παρακάτω διάλογος με τον συνεργάτη του στον αέρα:

-Κι επιτρέψτε μου να πω καλημέρα, επειδή τυχαία τώρα στη γωνία τον είδα, ήταν ένας οδηγός νεκροφόρας και μου έκανε έτσι, μου γέλασε κτλ. Καλημέρα, γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!

-Ο οδηγός σε χαιρέτησε…

-Ναι, ο νεκρός ήταν λίγο δύσκολο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις