Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κορδελιό: Απενεργοποιήθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (photos- video)
ΕΛΛΑΔΑ

Κορδελιό: Απενεργοποιήθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (photos- video)

Σήμανε λήξη συναγερμού στο Κορδελιό, καθώς οι πυροτεχνουργοί της ειδικής ομάδας του στρατού απενεργοποίησαν το τεράστιο βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε σε πρατήριο καυσίμων. Περίπου 72.000 κάτοικοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια ενώ κάποιοι θέλησαν να μείνουν στα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τον πυροκροτητή και η ειδική ομάδα απενεργοποίησε τη βόμβα. Μετά από την […]

thess8

Σήμανε λήξη συναγερμού στο Κορδελιό, καθώς οι πυροτεχνουργοί της ειδικής ομάδας του στρατού απενεργοποίησαν το τεράστιο βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε σε πρατήριο καυσίμων.

thess10

Περίπου 72.000 κάτοικοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια ενώ κάποιοι θέλησαν να μείνουν στα σπίτια τους.

thess6 thess7

Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τον πυροκροτητή και η ειδική ομάδα απενεργοποίησε τη βόμβα.

thess2 thess3 thess4 thess5

Μετά από την τοποθέτησή της σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα, η βόμβα μεταφέρθηκε στο πεδίο βολής Ασκού – Προφήτη όπου θα γίνει  σε λίγες ώρες η ελεγχόμενη έκρηξη.

evac6 evac5 evac7

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε πως πλέον οι κάτοικοι μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπογραμμίζοντας πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχέδιο εκκένωσης σε καιρό ειρήνης.
«Τέλος καλό όλα καλά. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας», είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

evac4 evac3 evac2 evac1

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις