Καλπάζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος! – Πήρε το “τρίποντο” και στην Βέροια (Video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλπάζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος! – Πήρε το “τρίποντο” και στην Βέροια (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο Πανιώνιος χωρίς να είναι καλύτερος, επικράτησε της Βέροιας με 1-0 στην Ημαθία. Το ματς Στο 8′ μόλις ο Μπεν έπειτα από πολλές κόντρες βρέθηκε στην γραμμή της περιοχής με την μπάλα στα πόδια και με πλασέ έκανε το 0-1. Ένα σουτ του Στόιτσεφ στο 14′ το οποίο μπλόκαρε ο Γιαννιώτης και τα… νεύρα του […]

11.02.2017 | 18:05

Ο Πανιώνιος χωρίς να είναι καλύτερος, επικράτησε της Βέροιας με 1-0 στην Ημαθία.

Το ματς

Στο 8′ μόλις ο Μπεν έπειτα από πολλές κόντρες βρέθηκε στην γραμμή της περιοχής με την μπάλα στα πόδια και με πλασέ έκανε το 0-1.

Ένα σουτ του Στόιτσεφ στο 14′ το οποίο μπλόκαρε ο Γιαννιώτης και τα… νεύρα του Μασούντ για μία λάθη υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη ήταν ότι καλύτερο είδαμε στα υπόλοιπα λεπτά του α’ μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν ούτε μία αξιόλογη τελική και το ματς πήγε “σβηστά” ως το φινάλε.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ασίγκμπα, Τόμας, Καλί, Στόιτσεφ (Μίλιεβιτς 80′), Άρτσε (Μπαλάφας 46′), Κάλβο (Μπελαΐντ 68′), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (Καθάριος 92′), Μασούντ, Μασούρας (Σαββίδης 80′), Μαχμούτοβιτς (Λάμπρου 46′).

Δείτε το γκολ και τις φάσεις

 

Exit mobile version