Πολιτικά τάκλιν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Του Γιάννη Ντσούνου Η δήλωση Η δήλωση της χρονιάς ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό παιδείας κ Ζουράρη ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα από το 2019 και μετά δήλωσε ότι έως το 2019 ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα του πολιτικού συστήματος ότι ας κάνουμε κάτι τώρα που να ικανοποιήσουμε τα […]

10.02.2017 | 18:03

Του Γιάννη Ντσούνου

Η δήλωση

Η δήλωση της χρονιάς ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό παιδείας κ Ζουράρη ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα από το 2019 και μετά δήλωσε ότι έως το 2019 ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα του πολιτικού συστήματος ότι ας κάνουμε κάτι τώρα που να ικανοποιήσουμε τα αυτιά όλων και μετά δεν μας νοιάζει τι θα γίνει !

 

Άτακτη υποχώρηση

Πως γίνεται πριν από λίγες εβδομάδες όλα τα κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές όσων εργάζονται με μπλοκάκι και τώρα που η κυβέρνηση υποχώρησε μπροστά στην μαζική διακοπή των μπλοκακίων να ισχυρίζονται ότι «έσωσαν» τους αυτοπασχολούμενους ?Δηλαδή σε δύο μήνες αν επανέλθουν αυτές οι παράλογες εισφορές τι θα λένε? ότι το έχει ανάγκη η χώρα μήπως ?

Ξεκινά επανάσταση 

Σε γενική ανυπακοή καλεί τους πολίτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα θα ξεκινήσει και περιοδείες για να πείσει τους πολίτες . Ξεκινά επανάσταση η Ζωή όχι αστεία …..

Το Ποτάμι και το ρυάκι

Μήπως ο κ Θεοδωράκης θα έπρεπε να ξανασκεφτεί την ονομασία του κόμματός του και από ΠΟΤΑΜΙ να το ονομάσει ρυάκι ίσως ?Γιατί μετά και την αποχώρηση του κ Κώστα Μπαργιώτα πόσοι μένουν πιά ?Στερεύει το ΠΟΤΑΜΙ μάλλον …

Πως γίνεται?

Όποιος λύσει το παρακάτω γρίφο κερδίζει !Πως γίνεται και το ΔΝΤ να επιμένει στα μέτρα που ζητάει και η κυβέρνηση να είναι σίγουρη ότι θα κλείσει η αξιολόγηση ?Γίνονται και τα δύο ταυτόχρονα ?

Γιατί?

Γιατί ο υπουργός κ Πολάκης αρνήθηκε να αρθεί η ασυλία του και να δικαιωθεί στα δικαστήρια από τις καταγγελίες του κ Άδωνη Γεωργιάδη ?Φοβάται κάτι ? Δεν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη?

Exit mobile version