Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η πανέμορφη αντάρτισσα που έχει επικηρύξει ο ISIS: Σκότωσε 100 τζιχαντιστές (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Η πανέμορφη αντάρτισσα που έχει επικηρύξει ο ISIS: Σκότωσε 100 τζιχαντιστές (photos)

  Ένα εκατομμύριο δολάρια δίνει το Ισλαμικό Κράτος για την πανέμορφη Joanna Palani που έχει επικηρυχθεί καθώς «καθάρισε» εκατό περίπου τζιχαντιστές, ενώ έχει απελευθερώσει γυναίκες που χρησιμοποιούσε ο ISIS ως σκλάβες του σεξ. Η 23χρονη αντάρτισσα που κατάγεται από το Κουρδιστάν, σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στην Κοπεγχάγη, όμως τα «παράτησε» για να γίνει μαχητής της Πεσμεργκά, της […]

 joanna-wanita-cantik-melawan-isis_20160528_103049

Ένα εκατομμύριο δολάρια δίνει το Ισλαμικό Κράτος για την πανέμορφη Joanna Palani που έχει επικηρυχθεί καθώς «καθάρισε» εκατό περίπου τζιχαντιστές, ενώ έχει απελευθερώσει γυναίκες που χρησιμοποιούσε ο ISIS ως σκλάβες του σεξ.

joanna-palani

Η 23χρονη αντάρτισσα που κατάγεται από το Κουρδιστάν, σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στην Κοπεγχάγη, όμως τα «παράτησε» για να γίνει μαχητής της Πεσμεργκά, της κουρδικής οργάνωσης που μάχεται κατά του ΙΚ, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα της.

joanna-palani

Κατά την επίσκεψη της στη Δανία για να δει την οικογένεια της, οι Αρχές κατάσχεσαν το διαβατήριο της και πλέον αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο της φυλάκισης.

3CE6F7E200000578-4170840-image-a-47_1486452535215

Η Joanna, που τώρα συνεχίζει τις σπουδές της, έμαθε στα εννιά της να πυροβολεί και σκοπεύει να μάθει το «επάγγελμα» σε κοπέλες που έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον ISIS.

the-girl-who-ran-away-to-fight-isis-body-image-1464171034

«Ήμουν πρόθυμη να δώσω τη ζωή μου και την ελευθερία μου για να σταματήσω τον ISIS έτσι ώστε ο καθένας στην Ευρώπη μπορεί να είναι ασφαλής! Τώρα όμως αντιμετωπίζομαι ως τρομοκράτης από τη ίδια μου την χώρα» δήλωσε η 23χρονη.

isia

«Υπήρξαν φορές που φοβόμουν, υπήρξαν φορές που ήθελα μόνο να επιβιώσω, αλλά δεν υπήρχε ούτε ένα δευτερόλεπτο, όπου δεν ήξερα ότι ήμουν στο σωστό μέρος. Είμαι μια κοπέλα που ζει στην Δανία με καταγωγή από το Κουρδιστάν. Οι πεποιθήσεις και τα ήθη μου είναι ευρωπαϊκά,  δεν θα μπορούσα να ζήσω στο Κουρδιστάν για περισσότερο από ένα ή δύο χρόνια, δεν είναι πολύ άνετα εκεί για τις γυναίκες. Θα ήθελα να δώσω τη ζωή μου για την Ευρώπη, για τη δημοκρατία, για την ελευθερία και τα δικαιώματα των γυναικών» καταλήγει η Joanna, που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και να συνεχίσει τον αγώνα της.

955080724

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις