Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Bild : Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες αγοράζουν πανάκριβα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bild : Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες αγοράζουν πανάκριβα αεροπλάνα

Η πολυθρύλητη εφημερίδα “Bild” επιτίθεται για άλλη μια φορά στην χώρα μας με αφορμή αυτή την φορά τις τα πόσα που σύμφωνα με την εφημερίδα θα δαπανηθούν από το ελληνικό κράτος για τον εκσυγχρονισμό της πολεμικής αεροπορίας. Συγκεκριμένα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι χρεοκοπημένοι Έλληνες, με το φάντασμα του Grexit να αιωρείται, δαπανούν […]

Η πολυθρύλητη εφημερίδα “Bild” επιτίθεται για άλλη μια φορά στην χώρα μας με αφορμή αυτή την φορά τις τα πόσα που σύμφωνα με την εφημερίδα θα δαπανηθούν από το ελληνικό κράτος για τον εκσυγχρονισμό της πολεμικής αεροπορίας.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι χρεοκοπημένοι Έλληνες, με το φάντασμα του Grexit να αιωρείται, δαπανούν χρήματα για την αγορά πολεμικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο ισχυρισμός είναι ότι η Ελλάδα σκοπεύει να δαπανήσει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά μαχητικών  F-16.

Ειδικότερα σημειώνεται “Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ “Grexit” πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα”

Και συνεχίζει “Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%,  η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα”.

Περαιτέρω τονίζεται ότι η Ελλάδα έχει ήδη 155 μαχητικά αεροσκάφη F-16, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται στο δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση μελετάει το ενδεχόμενο πώλησης σε Ρουμανία και Βουλγαρία των παλαιότερων F-16 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις