Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φωτίου: “Να μην ανησυχεί κανείς. Δεν αφήσαμε ποτέ συμπολίτη μας ακάλυπτο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτίου: “Να μην ανησυχεί κανείς. Δεν αφήσαμε ποτέ συμπολίτη μας ακάλυπτο”

Να μην ανησυχεί κανείς είπε η Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τις πιστώσεις των λογαριασμών των δικαιούχων για την κάρτα σίτισης και για τον Ιανουάριο και για τον Φεβρουάριο. Η κ. Φωτίου υπογράμμισε πως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα ισχύσει κανονικά από τον Φεβρουάριο, ωστόσο θα υπάρξουν και οι καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό […]

Να μην ανησυχεί κανείς είπε η Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τις πιστώσεις των λογαριασμών των δικαιούχων για την κάρτα σίτισης και για τον Ιανουάριο και για τον Φεβρουάριο.

Η κ. Φωτίου υπογράμμισε πως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα ισχύσει κανονικά από τον Φεβρουάριο, ωστόσο θα υπάρξουν και οι καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων.

D11BD5FDB38C71DB1F45FC7757EB6EF1Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm» η αναπληρώτρια υπουργός είπε πως «οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, εκτός του χρηματικού ποσού που τους πιστώνεται, γίνονται αμέσως δικαιούχοι ελεύθερης πρόσβασης στο σύστημα υγείας, στα κοινωνικά παντοπωλεία, σε όλες τις κοινωνικές δομές του ΕΣΠΑ, ενώ τα παιδιά τους γίνονται δεκτά σε παιδικούς σταθμούς και στα σχολικά γεύματα».

Το πρόγραμμα, μια πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας, υποχρεούται να βρει εργασία μέσα στο 2017 για το 10% των άνεργων δικαιούχων, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός  Εργασίας.

«Να μην ανησυχεί κανείς. Όπως δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ακάλυπτο τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε κανέναν», κατέληξε, εκφράζοντας την ελπίδα της να υπάρχουν την επόμενη χρονιά, λιγότεροι άνθρωποι που θα έχουν τόση ανάγκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις