Ένστολοι συνδικαλιστές πραγματοποιούν “κατάληψη” στο γραφείο του Χουλιαράκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένστολοι συνδικαλιστές πραγματοποιούν “κατάληψη” στο γραφείο του Χουλιαράκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Οι επικεφαλής των ομοσπονδιών της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού πραγματοποίησαν το μεσημέρι “κατάληψη” στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Οι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να υπάρξει συνάντηση με το κ. Χουλιαράκη, στον οποίο θέλουν να εκθέσουν τα οικονομικά αιτήματα που αφορούν στους κλάδους που […]

08.02.2017 | 13:25

Οι επικεφαλής των ομοσπονδιών της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού πραγματοποίησαν το μεσημέρι “κατάληψη” στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Οι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να υπάρξει συνάντηση με το κ. Χουλιαράκη, στον οποίο θέλουν να εκθέσουν τα οικονομικά αιτήματα που αφορούν στους κλάδους που εκπροσωπούν.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ανάρτησε και σχετικό σχόλιο στο facebook όπου αναφέρει χαρακτηριστικά “Έξωθεν γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Χουλιαρακη. Ζητάμε συνάντηση τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Σ.Α. δεν φεύγουμε εάν δεν τον δούμε εδώ θα κοιμηθούμε!!! Η απόγνωση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Αγώνα μας !!!»

Δείτε την σχετική ανάρτηση :

Exit mobile version