Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι και η μητέρα του από πυρκαγιά (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι και η μητέρα του από πυρκαγιά (vid)

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, χθες το βράδυ στις 11:24 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Εθνικής Αντίστασης. Το εννιάχρονο κοριτσάκι που ζούσε μαζί με τη μητέρα του είναι νεκρό, ενώ και η 45χρονη γυναίκα κατέληξε λίγο αργότερα. Η φωτιά, που πιθανόν ξέσπασε από αναμμένο τσιγάρο, δεν είχε εξαπλωθεί όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, ωστόσο οι μαύροι […]

pyrosvestiki-2

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, χθες το βράδυ στις 11:24 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

Το εννιάχρονο κοριτσάκι που ζούσε μαζί με τη μητέρα του είναι νεκρό, ενώ και η 45χρονη γυναίκα κατέληξε λίγο αργότερα.

Η φωτιά, που πιθανόν ξέσπασε από αναμμένο τσιγάρο, δεν είχε εξαπλωθεί όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, ωστόσο οι μαύροι καπνοί είχαν καλύψει τα πάντα.

Οι πέντε πυροσβέστες, πρώτα εντόπισαν τη μητέρα, και μετά το κοριτσάκι, οι οποίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ξέσπασε στο σαλόνι όπου βρισκόταν η μητέρα, ενώ το κοριτσάκι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του.

Αν και η έκταση δεν ήταν μεγάλη, ο πυκνός καπνός έκανε και τις δύο να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις