Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε κρίσιμη κατάσταση η Βιργινία Λεούση μετά από ανακοπή καρδιάς
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση η Βιργινία Λεούση μετά από ανακοπή καρδιάς

Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της γνωστής αστρολόγου Βιργινίας Λεούση, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από ανακοπή καρδιάς. Η κ. Λεούση μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, όταν μετά από κατανάλωση κοκτέιλ αναλγητικών σε συνδυασμό με την αντιβίωση που λάμβανε για την ίωση που την ταλαιπωρούσε, έχασε τις αισθήσεις της. Εκείνη την […]

virginia-leousi

Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της γνωστής αστρολόγου Βιργινίας Λεούση, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η κ. Λεούση μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, όταν μετά από κατανάλωση κοκτέιλ αναλγητικών σε συνδυασμό με την αντιβίωση που λάμβανε για την ίωση που την ταλαιπωρούσε, έχασε τις αισθήσεις της.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγο της Μιχάλη Σεβαστό, ενώ η έγκαιρη επέμβαση φιλικού προσώπου της που της έκανε τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, έδειξε να την γλιτώνουν από χειρότερες εξελίξεις.

«Ζήσαμε ένα κακό όνειρο και αναμένουμε την ώρα που θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η καλή της φίλη Ιωάννα Καρατόλου στην εφημερίδα «Espresso».
 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις