Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοκ! Ο Τζορτζ Μάικλ παραμένει … άθαφτος!
LIFESTYLE

Σοκ! Ο Τζορτζ Μάικλ παραμένει … άθαφτος!

Ένας μήνας έχει περάσει από το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του. Η σορός του διάσημου τραγουδιστή παραμένει στο νεκροτομείο καθώς ο  ιατροδικαστής  δεν δίνει  την άδεια ταφής, πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο σταρ πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά η […]

george-michael2

Ένας μήνας έχει περάσει από το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του.

Η σορός του διάσημου τραγουδιστή παραμένει στο νεκροτομείο καθώς ο  ιατροδικαστής  δεν δίνει  την άδεια ταφής, πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο σταρ πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά η νεκροψία δεν κατάφερε να βρει από τι πέθανε τελικά ο Τζορτζ Μάικλ.

Οι νέες τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να  δώσουν απαντήσεις  το αν ο θάνατός του  οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ο σταρ παραμένει άθαφτος ενώ, η οικογένεια του τραγουδιστή μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις αρχές  Μαρτίου για να παραλάβει τη σορό και να κάνει την κηδεία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις