Η Lady Gaga “μάγεψε” στο Super Bowl: 300 drones, ακροβατικά και “τρέλα” (pic-vid)

LIFESTYLE

Η Lady Gaga “μάγεψε” στο Super Bowl: 300 drones, ακροβατικά και “τρέλα” (pic-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θα αφήσει εποχή η χθεσινή εμφάνιση της μοναδικής Lady Gaga στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, γεγονός που ούτως ή άλλως είναι από τα σπουδαιότερα για την Αμερική. Η διάσημη όμως τραγουδίστρια, το έκανε ακόμα πιο σπουδαίο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ξεκινώντας από την κορυφή του NRG Stadium στο Χιούστον, στο ημίχρονο, τραγούδησε το «America […]

06.02.2017 | 09:53

Θα αφήσει εποχή η χθεσινή εμφάνιση της μοναδικής Lady Gaga στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, γεγονός που ούτως ή άλλως είναι από τα σπουδαιότερα για την Αμερική.

Η διάσημη όμως τραγουδίστρια, το έκανε ακόμα πιο σπουδαίο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ξεκινώντας από την κορυφή του NRG Stadium στο Χιούστον, στο ημίχρονο, τραγούδησε το «America The Beautiful» με ξεχωριστό τρόπο και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Στα 13 λεπτά που είχε στη διάθεση της, η Lady Gaga κατάφερε να πετάξει στη σκηνή με 300 drones, κρεμασμένη από σύρματα με την εναέρια ακροβατική της επίδειξη να σε αφήνει άναυδο.

Η στιγμή που τραγούδησε την μοντέρνα εκδοχή του εθνικού ύμνου, το «Αυτή η χώρα είναι η χώρα σου», ήταν ίσως η πιο μοναδική για το τεράστιο πλήθος.

Από το ρεπερτόριο δεν έλειπαν το «Let’s Dance», το «Poker Face» το «Bad Romance» και το «Born This Way», ένας ύμνος στην διαφορετικότητα των ανθρώπων και στην αποδοχή τους ανεξάρτητα από την εθνικότητα και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

«Γεια σου μπαμπά, γεια σου μαμά», είπε η τραγουδίστρια που κατάφερε να αγαπηθεί από όλον τον πλανήτη, όταν τραγουδούσε στο πιάνο την μπαλάντα της «Million Reasons».

Exit mobile version