Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα και έκαψαν ζωοτροφές, ως ένδειξη διαμαρτυρίας (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα και έκαψαν ζωοτροφές, ως ένδειξη διαμαρτυρίας (photos)

Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι κτηνοτρόφοι από την περιοχή του Τυρνάβου, για όσα μέτρα τους έχουν προκαλέσει ασφυξία και δεν τους επιτρέπουν να τα βγάλουν πέρα. Κοντά στους αγρότες που έχουν κλείσει τους δρόμους, οι κτηνοτρόφοι σήμερα το πρωί έκαψαν ζωοτροφές και έχυσαν λίτρα γάλακτος, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη. Ο πρόεδρος […]

Ktinotrofoi-Gala-Tempi-2

Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι κτηνοτρόφοι από την περιοχή του Τυρνάβου, για όσα μέτρα τους έχουν προκαλέσει ασφυξία και δεν τους επιτρέπουν να τα βγάλουν πέρα.

Κοντά στους αγρότες που έχουν κλείσει τους δρόμους, οι κτηνοτρόφοι σήμερα το πρωί έκαψαν ζωοτροφές και έχυσαν λίτρα γάλακτος, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη.

ImageHandler

Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης, «πέρα από τα κοινά προβλήματα που έχουμε μαζί αγρότες και κτηνοτρόφοι, υπάρχουν σοβαρά επιμέρους όπως η κατοχύρωση της φέτας, το μεγάλο θέμα με τα βοσκοτόπια, οι πληρωμές για τον καταρροϊκό πυρετό κ.α.».

ktinotrofoi-melouna1-c

Την Τρίτη η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στη Λάρισα, έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

ktinotrofoi-melouna2-c

Όπως δηλώνουν, είναι διατεθειμένοι να παλέψουν, μέχρι η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θα δίνουν «ζωή» στα νοικοκυριά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις