Ιδιοκτήτης επιτέθηκε σε ελεγκτές και ζήτησε από τους πελάτες… “ενισχύσεις”!

ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης επιτέθηκε σε ελεγκτές και ζήτησε από τους πελάτες… “ενισχύσεις”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, όταν μπήκε μέσα κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων και ζήτησε να κάνει τον έλεγχο. Στα τραπέζια του γεμάτου καταστήματος, δεν υπήρχε ούτε μία απόδειξη, και παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τους ελεγκτές με έντονο ύφος να αποχωρήσουν. Στην ταβέρνα στο Παπάφειο […]

04.02.2017 | 18:04

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, όταν μπήκε μέσα κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων και ζήτησε να κάνει τον έλεγχο.

Στα τραπέζια του γεμάτου καταστήματος, δεν υπήρχε ούτε μία απόδειξη, και παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τους ελεγκτές με έντονο ύφος να αποχωρήσουν.

Στην ταβέρνα στο Παπάφειο της Θεσσαλονίκης, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν ο καταστηματάρχης ζήτησε από τους πελάτες να λιντσάρουν τους ελεγκτές!

Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία, καθώς η άρνηση να υποβληθεί ο καταστηματάρχης σε έλεγχο συνεπάγεται με άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης.

 

Exit mobile version