Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιμένει ο Σόιμπλε: “Η Ελλάδα να κάνει όσα πρέπει, αλλιώς θα έρθει σε δύσκολη θέση”
ΚΟΣΜΟΣ

Επιμένει ο Σόιμπλε: “Η Ελλάδα να κάνει όσα πρέπει, αλλιώς θα έρθει σε δύσκολη θέση”

Δεν κάνει σε τίποτα πίσω ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,  και επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει το σύνολο των συμφωνηθέντων, σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Saarbruecken της Γερμανίας, σημείωσε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να εκπληρώσει τις μνημονιακές της δεσμεύσεις, διαφορετικά θα βρεθεί σε δύσκολη […]

soible

Δεν κάνει σε τίποτα πίσω ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,  και επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει το σύνολο των συμφωνηθέντων, σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Saarbruecken της Γερμανίας, σημείωσε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να εκπληρώσει τις μνημονιακές της δεσμεύσεις, διαφορετικά θα βρεθεί σε δύσκολη θέση».

Λίγο μετά το δημοσίευμα- φωτιά της εφημερίδα Handelsblatt του Ντίσελντορφ στο φύλλο της Παρασκευής, που αποκαλύπτει πως ο Γκάμπριελ ζήτησε από το Βερολίνο καλύτερη αντιμετώπιση προς την Ελλάδα, ο Σόιμπλε εμφανίζεται κάθετος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με επιστολή του στην Γερμανίδα καγκελάριο, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την πολιτική του Σόιμπλε που «πνίγει» την Ελλάδα, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί συμβιβασμός.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομίας, ο Σόιμπλε σπρώχνει την ελληνική κυβέρνηση σε έξοδο από την ΕΕ, πεποίθηση που κατέθεσε στην επιστολή, που αποκάλυψε η εφημερίδα.

Μέσω της επιστολής, που έχει ημερομηνία 2 Ιανουαρίου, ο Γκάμπριελ υπογραμμίζει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πρόγραμμα διάσωσης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις