Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έσπασε τη σιωπή του ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους: Τι είπε για τον αλβανικό αετό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασε τη σιωπή του ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους: Τι είπε για τον αλβανικό αετό

Τη σιωπή του έλυσε ένας από τους εφτά φαντάρους που απεικονίζονται στη φωτογραφία που προκάλεσε αναταραχή στο ΓΕΣ, με τον αλβανικό αετό. Ο 23χρονος που ζει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή στο Star, εξήγησε πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα και ουδεμία επαφή […]

ImageHandler

Τη σιωπή του έλυσε ένας από τους εφτά φαντάρους που απεικονίζονται στη φωτογραφία που προκάλεσε αναταραχή στο ΓΕΣ, με τον αλβανικό αετό.

Ο 23χρονος που ζει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή στο Star, εξήγησε πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα και ουδεμία επαφή έχει με εθνικιστικές οργανώσεις της Αλβανίας.

albania1

Η έρευνα που έγινε επιβεβαιώνει πως ο 23χρονος δεν έχει σχέσεις με ακροδεξιούς Αλβανούς, όμως το γεγονός πως άλλοι 400 σκόπευαν να φωτογραφηθούν με τον ίδιο τρόπο, όπως δήλωσε, προκαλεί προβληματισμό.

Οι νεοσύλλεκτοι, έχουν τιμωρηθεί με εξήντα μέρες φυλάκιση και 100 για τον φαντάρο που την τράβηξε και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Προς το παρόν, οι δύο φαντάροι έχουν πάρει αναβολή και οι 6 περιμένουν τα χαρτιά των γιατρών ώστε να πάρουν και αυτοί αναβολή. Στις 10 Φεβρουαρίου, θα ορκιστούν και οι οχτώ.

 

,

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις