Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Πιάστηκαν στα χέρια” καθαρίστριες και ΜΑΤ: Διαδηλώσεις στο Μαξίμου (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

“Πιάστηκαν στα χέρια” καθαρίστριες και ΜΑΤ: Διαδηλώσεις στο Μαξίμου (photos)

Στα χέρια πιάστηκαν νωρίτερα στην Ηρώδου Αττικού, οι γυναίκες αστυνομικοί με τις καθαρίστριες που επιχείρησαν να περάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαδηλώσουν. Οι τριάντα περίπου καθαρίστριες της ΟΣΥ βρέθηκαν εκεί να διαμαρτυρηθούν καθώς δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους, όμως εμφανίστηκαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και προκλήθηκαν εντάσεις. Πρώτα οι γυναίκες αστυνομικοί εμπόδισαν τις […]

ImageHandlerE7IC3SPR

Στα χέρια πιάστηκαν νωρίτερα στην Ηρώδου Αττικού, οι γυναίκες αστυνομικοί με τις καθαρίστριες που επιχείρησαν να περάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαδηλώσουν.

katharsd3 1234497

Οι τριάντα περίπου καθαρίστριες της ΟΣΥ βρέθηκαν εκεί να διαμαρτυρηθούν καθώς δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους, όμως εμφανίστηκαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και προκλήθηκαν εντάσεις.

katharsd1 katharsd2

Πρώτα οι γυναίκες αστυνομικοί εμπόδισαν τις διαδηλώτριες, όμως τα πράγματα ξέφυγαν και χρειάστηκαν οι άντρες των ΜΑΤ για να βοηθήσουν την κατάσταση.

katharsd4

Παρόλα αυτά, κάποιες καθαρίστριες κατάφεραν να περάσουν στο Μέγαρο και να διαδηλώσουν, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.
katharistries-2 katharistries-1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις