Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο έγκλημα εκδίκησης στη Ρόδο: Του σκότωσε όλες τις κατσίκες!
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο έγκλημα εκδίκησης στη Ρόδο: Του σκότωσε όλες τις κατσίκες!

Είκοσι κατσίκες θανατώθηκαν εξαιτίας της μανίας ενός ηλικιωμένου άντρα να εκδικηθεί τον κτηνοτρόφο γιατί είχαν προηγούμενα. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Αρχαγγέλου στην Ρόδο, με τον 44χρονο να παθαίνει σοκ όταν βλέπει τις 20 κατσίκες του νεκρές με τραύματα από όπλο. Αμέσως ο κτηνοτρόφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και εξήγησε στους αστυνομικούς ποιος […]

ImageHandler

Είκοσι κατσίκες θανατώθηκαν εξαιτίας της μανίας ενός ηλικιωμένου άντρα να εκδικηθεί τον κτηνοτρόφο γιατί είχαν προηγούμενα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Αρχαγγέλου στην Ρόδο, με τον 44χρονο να παθαίνει σοκ όταν βλέπει τις 20 κατσίκες του νεκρές με τραύματα από όπλο.

Αμέσως ο κτηνοτρόφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και εξήγησε στους αστυνομικούς ποιος πιστεύει πως είναι ο ένοχος.

Μετά από έρευνα, οι Αρχές διαπίστωσαν πως πράγματι το έγκλημα διαπράχθηκε από τον 71χρονο, που χρησιμοποίησε την κυνηγετική καραμπίνα του γιου του, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο ηλικιωμένος και ο 51χρονος γιος του δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία για θανάτωση ζώων, οπλοχρησία και παράβαση των κανόνων φύλαξης οπλισμού κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις