Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / “Zωντανέψτε” τα δερμάτινα είδη σας με μία μόνο κίνηση!
PLUS

“Zωντανέψτε” τα δερμάτινα είδη σας με μία μόνο κίνηση!

Όλοι έχουμε κάποιο πολύ καλό κομμάτι από δέρμα στη ντουλάπα μας, στο οποίο επενδύσαμε αρκετά χρήματα. Η αλήθεια είναι πως τα δερμάτινα είδη, αξίζουν τα χρήματα τους διότι δεν χαλάνε ποτέ πραγματικά. Όμως, επειδή θεωρούνται ζωντανοί οργανισμοί , φθείρονται και χρειάζονται περιποίηση για να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους λάμψη. Μπορείτε να εξαφανίσετε τις γρατσουνιές […]

dermatina

Όλοι έχουμε κάποιο πολύ καλό κομμάτι από δέρμα στη ντουλάπα μας, στο οποίο επενδύσαμε αρκετά χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως τα δερμάτινα είδη, αξίζουν τα χρήματα τους διότι δεν χαλάνε ποτέ πραγματικά. Όμως, επειδή θεωρούνται ζωντανοί οργανισμοί , φθείρονται και χρειάζονται περιποίηση για να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους λάμψη.

Μπορείτε να εξαφανίσετε τις γρατσουνιές και τα σημάδια του χρόνου, με ένα προϊόν που βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Το γάλα!

Τα φυσικά συστατικά του γάλακτος, συμπεριλαμβανομένου των ενζύμων που περιέχει, θα μεταμορφώσουν στη στιγμή τα δερμάτινα είδη σας, δίνοντας τους την εμφάνιση που έχουν όταν τα αγοράζουμε.

Screen-Shot-2016-04-06-at-4.09.06-PM

Αρχικά, καθαρίστε καλά τα δερμάτινα που θέλετε να μεταμορφώσετε.

Με ένα βαμβακερό πανί που έχετε εμποτίσει με γάλα περάστε τα είδη που θέλετε, με απαλές κινήσεις και αφήστε τα λίγο ώστε οι ουσίες του γάλακτος να δράσουν.

Στη συνέχεια, περάστε ξανά τη δερμάτινη επιφάνεια με ένα καθαρό και στεγνό βαμβακερό πανί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις