Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης τα “βρήκαν” και θα ανοίξουν το Mega!
LIFESTYLE

Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης τα “βρήκαν” και θα ανοίξουν το Mega!

Βγαίνει από την «εντατική» το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μεγάλοι μέτοχοι, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στη συνέχεια στην εκπομπή κανονικά προγράμματος. Η εξέλιξη αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι δύο μεγαλομέτοχοι να πάρουν τον έλεγχο του καναλιού στα χέρια […]

Clipboard

Βγαίνει από την «εντατική» το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μεγάλοι μέτοχοι, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στη συνέχεια στην εκπομπή κανονικά προγράμματος.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι δύο μεγαλομέτοχοι να πάρουν τον έλεγχο του καναλιού στα χέρια τους και ο τρίτος μεγάλος μέτοχος, ο κ. Ψυχάρης να μένει εκτός καναλιού. Έτσι, οι οικογένειες Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη θα έχουν το πλειοψηφικό και μάλιστα πολύ πάνω από το 50% μετοχικό κεφάλαιο του Mega.

Στο εγχείρημα για την κανονική και πλήρη λειτουργία του Mega θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Μάρης και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Η εξέλιξη αυτή, εάν ευοδωθεί τελικά, σημαίνει πως και οι εργαζόμενοι στο κανάλι θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις