Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ψυχρολουσία» για ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση Prorata! Τι δείχνει για ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ψυχρολουσία» για ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση Prorata! Τι δείχνει για ΝΔ

Προβληματισμό προκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου η δημοσκόπηση της εταιρείας «Pro Rata» που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και καταγράφει κάθετη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκάθαρη «πρωτιά» για τη Νέα Δημοκρατία. Τα ευρήματα της μέτρησης της κοινής γνώμης δείχνουν ότι η Ν.Δ είναι μπροστά με ποσοστό 33% (29% το Νοέμβριο) […]

dimoskopiseis_kalpes_aftodioikisi-696x515

Προβληματισμό προκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου η δημοσκόπηση της εταιρείας «Pro Rata» που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και καταγράφει κάθετη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκάθαρη «πρωτιά» για τη Νέα Δημοκρατία.

Τα ευρήματα της μέτρησης της κοινής γνώμης δείχνουν ότι η Ν.Δ είναι μπροστά με ποσοστό 33% (29% το Νοέμβριο) και αφήνει πίσω της το κυβερνών κόμμα που συγκεντρώνει σε επίπεδο δυνητικής εκλογικής επιρροής μόλις 21% (18% το Νοέμβριο).

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ProRata (δυνητική εκλογική επιρροή)

ΝΔ 33%
ΣΥΡΙΖΑ 21%
Δημ. Συμπ. 14%
ΚΚΕ 12%
Ποτάμι 8%
Χρυσή Αυγή 8%
Εν. Κεντρώων 7%
Πλεύση Ελευθερίας 7%
Λαϊκή Ενότητα 4%
ΑΝΕΛ 4%

Ερωτώμενοι οι πολίτες για το εάν επιθυμούν πρόωρες εκλογές στους επόμενους έξι μήνες, οι συμμετέχοντες απαντούν 56% «όχι», 38% «ναι» (μεγαλύτερο κατά έξι μονάδες από τον Δεκέμβριο) και 6% «Δ.Ξ./Δ.Α.».

Κάρτες με ερωτήματα και απαντήσεις της έρευνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις