Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διπλωματικό επεισόδιο με εξώφυλλο της Μελάνια;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματικό επεισόδιο με εξώφυλλο της Μελάνια;

Πρόκειται ίσως για το χειρότερο timing όλων των εποχών! Ο λόγος, για το εξώφυλλο της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ, της Μεξικανικής έκδοσης του Vanity Fair για το μήνα Φεβρουάριος 2017.   Την ίδια στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντοναλντ Τραμπ, υπογράφει διάταγμα για το χτίσιμο τείχους ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, […]

Πρόκειται ίσως για το χειρότερο timing όλων των εποχών! Ο λόγος, για το εξώφυλλο της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ, της Μεξικανικής έκδοσης του Vanity Fair για το μήνα Φεβρουάριος 2017.

 

Melania Mexico

Την ίδια στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντοναλντ Τραμπ, υπογράφει διάταγμα για το χτίσιμο τείχους ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, εμφανίζεται στο εξώφυλλο περιοδικού στο Μεξικό να απολαμβάνει το γεύμα της, ένα πιάτο γεμάτο ακριβά κοσμήματα. Μάλιστα, το περιοδικό έκανε tweet την ιστορία, την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος του Μεξικό ανακοίνωνε και ο ίδιος μέσω twitter την ακύρωση επίσημης συνάντησης με τον Τραμπ.

Η ιστορία με το εξώφυλλο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Διεθνή Τύπο, με μια μεγάλη μερίδα από αυτόν να μιλά ακόμα και για διπλωματικό επεισόδιο, άλλον πάλι απλά να σχολιάζει, το προκλητικό για την εποχή πολυτελές εξώφυλλο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η αντίστοιχη έκδοση του Vanity Fair ΗΠΑ, κάθε άλλο παρά φιλική προς τον Τραμπ ήταν τόσο προεκλογικά όσο και μετά την εκλογή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις