Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στο τηλέφωνο θα μιλήσουν Τραμπ και Πούτιν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο τηλέφωνο θα μιλήσουν Τραμπ και Πούτιν

  Το Σάββατο θα μιλήσουν στο τηλέφωνο, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου. Ερωτηθείς ο Ντιμίτρι Πέσκοφ, από ειδησεογραφικά δίκτυα, αν η τηλεφωνική συνομιλία θα μπορούσε να γίνει το Σάββατο, απάντησε “Ναι”. Πρόκειται για την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών, μετά την ορκωμοσία του […]

Trump Putin

 

Το Σάββατο θα μιλήσουν στο τηλέφωνο, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου.

Ερωτηθείς ο Ντιμίτρι Πέσκοφ, από ειδησεογραφικά δίκτυα, αν η τηλεφωνική συνομιλία θα μπορούσε να γίνει το Σάββατο, απάντησε “Ναι”. Πρόκειται για την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών, μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου και αναμένεται να είναι ενδεικτική της επαναδιαμόρφωσης της σχέσης των δύο χωρών υπό την προεδρία Τραμπ. Ο νέος αμερικανός Πρόεδρος δεν αφήνει ευκαιρία που να μην αναφέρει ότι επιθυμεί την βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Τραμπ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να επανεξετάσει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, όπως επιβλήθηκαν στη Μόσχα μετά τη ρώσικη αποκοπή της Κριμαίας από την Ουκρανία το 2014.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις