Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κι άλλος οπλίτης κάνει τον αλβανικό αετό- Η ανακοίνωση του ΓΕΣ (photo)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι άλλος οπλίτης κάνει τον αλβανικό αετό- Η ανακοίνωση του ΓΕΣ (photo)

Λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε εξαιτίας των επτά νεοσύλλεκτων που έκαναν τον αλβανικό αετό, μία νέα φωτογραφία οπλίτη να προβαίνει στην ίδια κίνηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.   Η φωτογραφία με τον νεαρό να κάνει το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ο Πάνος Καμμένος, […]

alvanikos aetos

Λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε εξαιτίας των επτά νεοσύλλεκτων που έκαναν τον αλβανικό αετό, μία νέα φωτογραφία οπλίτη να προβαίνει στην ίδια κίνηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

 

Η φωτογραφία με τον νεαρό να κάνει το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

albanikos aetosΟ Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, καθώς οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού άνοιξαν τον δρόμο για επικίνδυνες συμπεριφορές που πιθανόν γίνονται σκοπίμως.

Να σημειωθεί πως οι 7 νεοσύλλεκτοι- υπόθεση που ανέλαβε ο στρατιωτικός εισαγγελέας Ιωαννίνων- κινδυνεύουν με φυλάκιση 5 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο οπλίτης που υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου), θα αντιμετωπισθεί με τον ίδιο τρόπο.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις