Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πέρασε από την Λιβαδειά η ΑΕΚ (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε από την Λιβαδειά η ΑΕΚ (Video)

Η ΑΕΚ έκανε βήμα πρόκρισης στη Λιβαδειά , αφού επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0. Βούρκος ο αγωνιστικός χώρος -σε μία εβδομάδα η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Το ματς Η ΑΕΚ είχε κλείσει τον Λεβαδειακό στο μισό του γήπεδο και έχασε σπουδαία τριπλή (!) ευκαιρία στο 9’. Μία κάθετη, η μοναδική πετυχημένη στο πρώτο μέρος, που εκλεταλλεύτηκε […]

AEK1

Η ΑΕΚ έκανε βήμα πρόκρισης στη Λιβαδειά , αφού επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0. Βούρκος ο αγωνιστικός χώρος -σε μία εβδομάδα η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Το ματς

Η ΑΕΚ είχε κλείσει τον Λεβαδειακό στο μισό του γήπεδο και έχασε σπουδαία τριπλή (!) ευκαιρία στο 9’.

Μία κάθετη, η μοναδική πετυχημένη στο πρώτο μέρος, που εκλεταλλεύτηκε ο Βάργκας, ο οποίος αρχικά πέρασε τον Μοσχονά, όμως το σουτ του, κόντραρε στην πλάτη του Μάγκα. Σε δεύτερη προσπάθεια ο Βενεζουελάνος έσκαψε τη μπάλα, ο Μπακασέτας έπιασε την κεφαλιά, όμως πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ ο Βούρος. Από αυτή τη στατική φάση προήλθε η τρίτη ευκαιρία για την ΑΕΚ, με την κεφαλιά του Σιμόες να φεύγει άουτ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 52’ με τον Σουμπίνιο, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή του Ανέστη, βρήκε χώρο από τα πλάγια, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 71’ ένας υπέροχος συνδυασμός μεταξύ Μπακασέτα και Μεληκιώτη (είχε περάσει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Βάργκας, στο 65’), έδωσε τη δυνατότητα στον πρώτο να βρεθεί φάτσα με τον Μοσχονά, να τον περάσει και να κάνει το 1-0 για την ΑΕΚ.

Ο Λεβαδειακός ήταν πάντως αυτός που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα, όταν στο 88’ ο Βασιλείου βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ και στο 93’ όταν ο Μάγκας έπιασε ένα μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ανέστη να κάνει εκπληκτική επέμβαση και να κρατάει τη νίκη για την ΑΕΚ.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μάγκας, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Τοπί (69’ Καλτσάς), Μεντί, Σένκα (54’ Μιλιάζες), Σουμπίνιο (58’ Γιουσούφ), Βασιλείου

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (85’ Μπακάκης), Βάργκας (65’ Μεληκιώτης), Μπακασέτας

Δείτε το γκολ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις