Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρή κόντρα Άδωνι με Βαξεβάνη στο twitter
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή κόντρα Άδωνι με Βαξεβάνη στο twitter

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter καυτηριάζει την προαναγγελία του Κώστα Βαξεβάνη περί ελέγχων σε ΜΜΕ, σημειώνοντας πως ο δημοσιογράφος διατηρεί υπόγειες διασυνδέσεις με περίεργα κυβερνητικά συστήματα που του δίνουν την δυνατότητα να προαναγγέλλει δικαστικές έρευνες.  Ειδικότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στο twitter “Κύριε προαναγγείλατε έρευνα των Αρχών κατά […]

adonis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter καυτηριάζει την προαναγγελία του Κώστα Βαξεβάνη περί ελέγχων σε ΜΜΕ, σημειώνοντας πως ο δημοσιογράφος διατηρεί υπόγειες διασυνδέσεις με περίεργα κυβερνητικά συστήματα που του δίνουν την δυνατότητα να προαναγγέλλει δικαστικές έρευνες. 

Ειδικότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στο twitter “Κύριε προαναγγείλατε έρευνα των Αρχών κατά ενός πολίτου. Αυτό είναι τεράστιο θέμα Δημοκρατίας. Τα προσωπικά σας με τον Θέμο δεν με αφορούν (γράφατε τελικά κάποτε εκεί;) αλλά η υπόγεια σύνδεση με Αρχές είναι μείζον θέμα”.

Δείτε τον διάλογο μέσω tweets :

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις