Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ραγίζουν καρδιές! Σε λευκό φέρετρο η σορός του βρέφους (φωτο-βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραγίζουν καρδιές! Σε λευκό φέρετρο η σορός του βρέφους (φωτο-βίντεο)

Δεν μπορούν να το πιστέψουν συγγενείς και φίλοι ότι το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι έχει φύγει για πάντα. Η σορός του άτυχου βρέφους μεταφέρθηκε το πρωί στη Σητεία όπου το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας. Ύστερα από πέντε ημέρες κατά τις οποίες η σορός ήταν στο νεκροτομείο […]

124_0

Δεν μπορούν να το πιστέψουν συγγενείς και φίλοι ότι το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι έχει φύγει για πάντα.

Η σορός του άτυχου βρέφους μεταφέρθηκε το πρωί στη Σητεία όπου το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας.

Ύστερα από πέντε ημέρες κατά τις οποίες η σορός ήταν στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ σήμερα το άψυχο κορμάκι του εγκατέλειψε το ιατροδικαστικό τμήμα για την τελευταία του κατοικία στη Σητεία.

Δείτε τις εικόνες

Τι είπε ο πατέρας που αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος πατέρας του βρέφους μετά την απολογία του στον ανακριτή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, πέταξε το κινητό τηλέφωνο στο πάτωμα και αυτό «αναπήδησε» με αποτέλεσμα να χτυπήσει το βρέφος.

Στον 52χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ στους δημοσιογράφους είπε ότι : «Πέρασα πολλά και θα περάσω ακόμα περισσότερα».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις