Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Μας έχει τρελάνει!»: Έξαλλη η Πάνια με την εκρηκτική χορεύτρια
LIFESTYLE

«Μας έχει τρελάνει!»: Έξαλλη η Πάνια με την εκρηκτική χορεύτρια

Εκτός εαυτού βγήκε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή της όταν η Αναστασία Γιούσεφ που περίμενε για να βγει στον αέρα έκανε φασαρία γιατί ήθελε να βγει πιο νωρίς. Η ξανθιά παρουσιάστρια εκνευρίστηκε και άρχισε έναν… μονόλογο. Τι είπε η Αννίτα Πάνια για τη Γιούσεφ «Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα […]

b1a8e6dc51040987d28b5951d94c9cc6_XL

Εκτός εαυτού βγήκε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή της όταν η Αναστασία Γιούσεφ που περίμενε για να βγει στον αέρα έκανε φασαρία γιατί ήθελε να βγει πιο νωρίς. Η ξανθιά παρουσιάστρια εκνευρίστηκε και άρχισε έναν… μονόλογο.

Τι είπε η Αννίτα Πάνια για τη Γιούσεφ

«Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα που μιλάει. Είναι πραγματικά εκνευριστικό για όλους μας. Έχει έρθει εδώ ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει φασαρία. Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε εδώ και ώρα να το δείξουμε με κάθε τρόπο, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Συγγνώμη τηλεθεατές, αλλά παίζει ένα… έργο εδώ, το οποίο είναι απίστευτο. Και ξέρω και τι είναι, να τελειώνουμε να το πω, είναι η Αναστασία Γιούσεφ που πρόκειται να βγει στον αέρα και μέχρι να βγει μας έχει τρελάνει, για το ότι βιάζεται κλπ. Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την εκπομπή, έρχεται, περιμένει τη σειρά του, υπάρχει χρόνος για όλους, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη και από τη στιγμή που έρχεται, βγαίνει. Δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το πράγμα όλη αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να πάω την εκπομπή πίσω γιατί θέλει η Αναστασία Γιούσεφ την ώρα που θέλει. Έλα τώρα, δεν έχει πλάκα αυτό τόση ώρα».

Δείτε το βίντεο

Τελικά, η «καυτή» χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ δεν έφυγε, βγήκε στον αέρα και λύθηκε η παρεξήγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις