Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Τρεις άντρες βίασαν κοπέλα και το μετέδωσαν live στο facebook
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Τρεις άντρες βίασαν κοπέλα και το μετέδωσαν live στο facebook

Φρίκη προκαλεί η είδηση για τον βιασμό μιας κοπέλας στην Ουψάλα της Σουηδίας, από τρεις άντρες, ενώ μετέδιδαν την αποτρόπαια πράξη live στο Facebook! Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου και μεταδόθηκε από ασύρματη κεραία που είχε συνδεθεί με το διαδίκτυο. Ευτυχώς, αρκετοί είδαν την σοκαριστική μετάδοση και έτσι ενημερώθηκαν οι Αρχές […]

353252

Φρίκη προκαλεί η είδηση για τον βιασμό μιας κοπέλας στην Ουψάλα της Σουηδίας, από τρεις άντρες, ενώ μετέδιδαν την αποτρόπαια πράξη live στο Facebook!

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου και μεταδόθηκε από ασύρματη κεραία που είχε συνδεθεί με το διαδίκτυο. Ευτυχώς, αρκετοί είδαν την σοκαριστική μετάδοση και έτσι ενημερώθηκαν οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η 21χρονη Ζοζεφίν Λούντγκρεν, ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον βιασμό on line κατά τύχη, σε ένα κλειστό group του facebook: «Της έβγαλαν τα ρούχα και ένας έπεσε πάνω της», είπε στην εφημερίδα Expressen και συμπλήρωσε πως είδε τους άνδρες των Αρχών να εισβάλλουν στο δωμάτιο και να συλλαμβάνουν τους βιαστές.

Άλλος χρήστης δήλωσε πως είδε τους δράστες να σκίζουν τα ρούχα της κοπέλας και να ορμούν πάνω στο κορμί της, ενώ πρόσεξε πως ήταν οπλισμένοι.

Κάποιος άλλος χρήστης υπέθεσε πως η μετάδοση είναι οργανωμένη πλάκα.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και το κάνεις και σε ζωντανή μετάδοση; Είναι εντελώς αρρωστημένο», πρόσθεσε.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις