Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Άντε παράγκα!»: Αρπάχτηκαν μπροστά στις κάμερες Κούγιας-Παράσχος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άντε παράγκα!»: Αρπάχτηκαν μπροστά στις κάμερες Κούγιας-Παράσχος

Εκνευρισμένοι ήταν οι υπεύθυνοι της διοίκησης του Πλατανιά από τη φιλοξενία στο AEL FC ARENA ενώ ακούγεται ότι υπήρξαν σκληροί διάλογοι στη φυσούνα με τον Αλέξη Κούγια. Ο επικεφαλής της ομάδας της Λάρισας μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παράσχου άρχισε να λέει στον προπονητή ότι «έχω πρόβλημα με τον Πλατανιά. Είναι μια […]

a53eb8a148189656efeb20ccc563235c_L

Εκνευρισμένοι ήταν οι υπεύθυνοι της διοίκησης του Πλατανιά από τη φιλοξενία στο AEL FC ARENA ενώ ακούγεται ότι υπήρξαν σκληροί διάλογοι στη φυσούνα με τον Αλέξη Κούγια.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Λάρισας μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παράσχου άρχισε να λέει στον προπονητή ότι «έχω πρόβλημα με τον Πλατανιά. Είναι μια ομάδα που ανέβηκε από το πουθενά με τη βοήθεια της παράγκας».

«Είναι κρίμα για την Λάρισα, την ιστορική αυτή ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και Κύπελλα να έρχεται ο κ. Κούγιας στο 20λεπτο και να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις τον κ. Γκουτσίδη αρχικά και μετά όταν γύρισα και τον είδα και εμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να το διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει αυτήν την συμπεριφορά» είχε πει πριν, μεταξύ άλλων, ο κ.Παράσχος.

Δείτε τα όσα… εκτυλίχθηκαν στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις