Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταλιμπάν σε Τραμπ: Αν επιμείνεις στην κατοχή θα βουλιάξεις στον βάλτο του Αφγανιστάν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταλιμπάν σε Τραμπ: Αν επιμείνεις στην κατοχή θα βουλιάξεις στον βάλτο του Αφγανιστάν

Με μια ανακοίνωση που ήταν γραμμένη στα αγγλικά η οποία αναρτήθηκε τόσο στον ιστότοπο των Ταλιμπάν όσο και στο twitter, καλείται ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν. Στο εν λόγω κείμενο εκφράζεται η προσδοκία  “ο λευκός δισεκατομμυριούχος που αντικατέστησε τον Ομπάμα με το μαύρο δέρμα” στην […]

ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Με μια ανακοίνωση που ήταν γραμμένη στα αγγλικά η οποία αναρτήθηκε τόσο στον ιστότοπο των Ταλιμπάν όσο και στο twitter, καλείται ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν.

Στο εν λόγω κείμενο εκφράζεται η προσδοκία  “ο λευκός δισεκατομμυριούχος που αντικατέστησε τον Ομπάμα με το μαύρο δέρμα” στην Ουάσινγκτον, δεν θα ακολουθήσει τα ανέντιμα και ασύνετα βήματα του προκατόχου του”.

Περαιτέρω αναφέρεται “Όμως αν επιμείνει στον δρόμο που χάραξαν οι πρόεδροι Μπους και Ομπάμα και συνεχίσει την παράνομη κατοχή της χώρας μας, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να εκτιμήσει τα αποτελέσματα, τότε δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να βουλιάξει ο Τραμπ βαθιά στον βάλτο του Αφγανιστάν”.

Ακόμη περισσότερο επισημαίνεται “Η Αμερική ποτέ στην ιστορία της δεν διεξήγαγε έναν πόλεμο τόσο μακρόχρονο και τόσο εντατικό αλλά εάν επιμείνει στην αλαζονική πολιτική της, μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα υποστεί μια καταστροφή και μια ντροπιαστική ιστορικά ήττα. Ο Τραμπ είναι ένα αίνιγμα για τους Αμερικανούς και για δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη και καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για το τι σκοπεύει να κάνει, ούτε για τις συνέπειες που θα έχει αυτό”.

Να σημειωθεί ότι στο Αφγανιστάν βρίσκονται 8.500 στρατιώτες, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αν θα συνεχίζει την πολιτική των προκατόχων του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις