Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γαλλία: Εσωκομματικές εκλογές σήμερα για τους Σοσιαλιστές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Εσωκομματικές εκλογές σήμερα για τους Σοσιαλιστές

Στην κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Σοσιαλιστές στην Γαλλία, για τον πρώτο γύρο των προκριματικών εκλογών όπου θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από επτά υποψήφιους. Μετά το πέρας του πρώτου γύρου οι δύο υποψήφιοι που θα επικρατήσουν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ,που θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου. Οι εσωκομματικές εκλογές […]

αα

Στην κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Σοσιαλιστές στην Γαλλία, για τον πρώτο γύρο των προκριματικών εκλογών όπου θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από επτά υποψήφιους.

Μετά το πέρας του πρώτου γύρου οι δύο υποψήφιοι που θα επικρατήσουν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ,που θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου. Οι εσωκομματικές εκλογές θα διενεργηθούν σε 7.530 εκλογικά κέντρα ενώ η συμμετοχή σε αυτές θα κοστίζει ένα ευρώ.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα, η για την προεδρία της Γαλλίας θα κριθεί μεταξύ του συντηρητικού Φρανσουά Φιγιόν και της ακροδεξιάς υποψηφίου Μαρίν Λεπέν. Ενώ οι Σοσιαλιστές φαίνεται πως τίθενται εκτός μάχης, με τους τρεις υποψήφιους που φαίνεται μέχρις στιγμής να ξεχωρίζουν είναι οι Μανουέλ Βαλς , Μπενουά Χαμόν και ο Αρνό Μοντεμπούργκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις