Τεχεράνη: Νεκροί 30 πυροσβέστες από την κατάρρευση κτιρίου (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τεχεράνη: Νεκροί 30 πυροσβέστες από την κατάρρευση κτιρίου (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τριάντα πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση κτιρίου στην Τεχεράνη, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 75 τραυματίες. Οι άτυχοι πυροσβέστες, ήταν μέσα και προσπαθούσαν να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο το πρωί. Ακόμη και τώρα, υπάρχουν παγιδευμένοι άνθρωποι στα συντρίμμια του κτιρίου με τους διασώστες να δίνουν μάχες για […]

19.01.2017 | 17:00

Τριάντα πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση κτιρίου στην Τεχεράνη, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 75 τραυματίες. Οι άτυχοι πυροσβέστες, ήταν μέσα και προσπαθούσαν να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο το πρωί.

Ακόμη και τώρα, υπάρχουν παγιδευμένοι άνθρωποι στα συντρίμμια του κτιρίου με τους διασώστες να δίνουν μάχες για τον απεγκλωβισμό τους.

Το κτίριο 15 ορόφων ήταν το πρώτο πολυώροφο κτίριο και το πρώτο εμπορικό κέντρο της Τεχεράνης καθώς και το ψηλότερο στην πόλη.

Κατασκευάστηκε από τον Χαμπιμπολάχ Ελγκανιάν, έναν ιρανο-εβραίο επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη για διασυνδέσεις με το Ισραήλ και καταδικάστηκε σε θάνατο μετά την Ισλαμική Επανάσταση του 1979.

 

 

 

Exit mobile version